AYAKLARI YERE BASMAYAN FESTİVAL SENİ BEKLİYOR

DÜNYANIN EN BÜYÜK UZAY VE HAVACILIK FESTİVALİNE KATILMAYA NE DERSİN?


SEN PROJENİ BELİRLE- YARIŞMA ŞARTNAMESİ VE BİLGİLER BURADAN EDİN..

 

 

TEKNOFEST 2024

Teknoloji Yarışmaları Başvuru Kılavuzu

 

 

 

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında düzenlenen Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları için başvurular açıldı!

 

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak için aşağıdaki başvuru adımlarını takip ederek ilgi duyduğunuz alandaki yarışmaya başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

 

TEKNOFEST 2024 TEKNOLOJİ YARIŞMALARI BAŞVURU KILAVUZU

 

TEKNOFEST yarışma başvuruları için t3kys.com Kurumsal Yönetim Sistemi kullanılmaktadır. Yarışmanın başvuru aşaması dahil tüm süreçleri ve belge teslimleri bu platform kullanılarak gerçekleşmektedir. Bu doğrultuda katılmak istediğiniz TEKNOFEST Yarışması’na katılmak için öncelikle T3 KYS üzerinden başvuru oluşturmanız gerekmektedir. Başvuru adımlarına aşağıda yer verilmiştir.

 

KYS üzerinden TEKNOFEST yarışmalarından herhangi birine başvurmak için ilk olarak bir profile sahip olmanız gerekmektedir. KYS’de bir profile sahipseniz www.t3kys.com linki ile giriş ekranına ulaşabilirsiniz. Giriş yapmak için E-Posta ile Giriş ve TC Kimlik Numarası ile Giriş olmak üzere iki seçenek mevcuttur. Bu seçeneklerden bir tanesini seçerek giriş yapabilirsiniz

 
   


.

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi